Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2020 22:08 - 7 Начина за сдобряване с гаджето след спор
Автор: tova Категория: Тя и той   
Прочетен: 1534 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Споровете в една връзка са неизбежни. Понякога поради ревност, кариера, домакински причини, разногласия при възпитанието на децата. Темите в началото на конфликтите са многобройни. Възстановяването на отношенията след караница не винаги става лесно. Ето и няколко идеи за подновяване на диалога с половинката ви след скандала.

1. Извинете ѝ се

Не бягайте от извинението. Това е точно каквото се очаква от вас, ако сте предизвикал конфликта. То ще улесни помирението, защото да се извиняваш означава, че поемаш отговорност за действията си. Тези извинения са полезни, когато са искрени, иначе са безполезни. Също така, няма смисъл да искате извинение от срещната страна.Не принуждавате някой да се извинява, ако не иска. 

2. Успокойте се

След като напрежението отшуми, комуникацията между двамата може да се потръгне в добра насока. Това е моментът да отидете да видите другия, за да му предложите да говори спокойно за произхода на конфликта. Идеята е, че всеки може да изрази това, което чувства и какво е почувствал по време на спора. Не трябва да се отказваме и подтискаме чувствата си.
Чрез диалог всеки трябва да може да кажете на партньора си за какво го обвинява и в какво би искал да види промяна. Този разговор трябва да бъде конструктивно. При двойки, в които конфликтите са станали хронични, това време за говорене позволява конфликтите да бъдат разположени. и намаляване на тяхната интензивност.
 
3. Правете секс

Ако сексът не върши чудеса, той все пак може да укрепи връзките между двамата партньори след мирна дискусия. Това е мъжка техника на помирение. Често мъжете, които имат проблеми с общуването, искат да правят секс с партньора си, за да намерят успокояващи чувства. Но съществува опасност, че същата конфликтна ситуация може да се завърне по-късно, защото не се е състояла дискусия между двамата. Правенето на любов не решава всичко Ние казваме „да“ на секса след спор, но при условие, че двамата партньори вече са се включили в словесно помирение.

4. Дайте си време

Преди да опитате да проведете разговор с партньора си след спор, бъдете сигурни, че емоционалният заряд е отшумял. Най-добре е да си дадете време след конфликт, за да оставите напрежението да спадне и по този начин да попречите на опита за помирение да започне отново в сблъсък. Това означава двамата партньори да са отделени един от друг за няколко часа. или дори няколко дни, за да могат да помислят за мира.

5. Направете нежен жест

Понякога един прост жест може да бъде достатъчен, за да обезвреди ситуацията. Вземете ръката му, целунете го по шията или дори един обикновен нежен поглед е жест, който подсказва желанието за помирение. Нежните жестове отпускат атмосферата и проправят пътя за спокойна дискусия.

image

6. Направете нещо заедно

Когато комуникацията между двамата партньори върви добре, извършването на дейност от двама души може да помогне за удължаване на вербалното помирение. Например, разходка в парка може да помогне на двойката да се подобри отношенията на двойката.

image

7. Подарете и подарък

Подърете ѝ любимите ѝ цветя или шоколадови бомбони, който тя обича. Това показва, че сте готови за помирение. Ако тя не ги откаже или ги приема плахо е знак за добро начало на помирение. Трябва да продължим усилията.

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tova
Категория: Други
Прочетен: 17584
Постинги: 9
Коментари: 1
Гласове: 12
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930